Open Podium 2020

Op woensdagavond 12 februari was de aula van de Daaf Geluk omgetoverd tot een knusse theaterzaal. De trap zat vol met familie, vrienden, medeleerlingen en docenten en aan de zijkant zaten de deelnemende leerlingen met lichte zenuwen te wachten tot ze hun kunsten mochten vertonen. Deze leerlingen hebben een maand geleden auditie gedaan om deel te mogen nemen aan het Open Podium. En vanavond was hun moment of shine!

De avond werd met humor aan elkaar gepraat door Féline en Koen. Het licht werd verzorgd door Lucas en het geluid door mevr. Hooftman.

Lucas opende de avond met zijn piano spel, die het bedienen van het licht daarom heel even over droeg aan Luuc. Daarna volgde een mini musical met een scène uit de musical Annie. Dit was erg leuk uitgevoerd door de meiden Mei, Indy, Claire, Romée, Charlotte, Nathalie en Kim.

Janno verraste het publiek met zijn prachtige rouwe zangstem. Hij zong A friend like me, bekent uit de Disney film Aladin. Het podium werd daarna leeggehaald voor Rosanne en Lotte, die een eigen dans hadden gechoreografeerd. Deze dans was geïnspireerd op de Anime art.

De laatste vier optredens van het programma waren een paar prachtige en verrassende solo’s. Branko bracht ons naar hele andere sferen met zijn vrolijke klinkende accordeon, gevolgd door een intiem lied van Hannah. Dani wist dit intieme gevoel vast te houden met het prachtige Canon in D in de versie voor piano. Mandy zorgde voor een adembenemend einde van deze avond met een prachtig gezongen lied, begeleidt door mevr. Hooftman op de cello.

Na een enorm applaus voor alle deelnemende leerlingen en de expressie docenten stond er een borrel klaar. Tijdens deze borrel kon iedereen onder het genot van een hapje en een drankje de tekeningen bewonderen van Jens en Anne. Zij hadden meerdere schitterende tekeningen geëxposeerd.

Het was weer een zeer geslaagde avond en we kijken stiekem nu al uit naar volgend jaa

Miriam Doortmont, Cédie Hooftman en Isabel Buceta.

Daafnieuws

Inloopmiddag 5 februari 2020 gaat niet door

Beste ouders/verzorgers, Door omstandigheden gaat de inloopmiddag van woensdag a.s. niet door. De eerstvolgende inloopmiddag is woensdag 13 mei. Wij beseffen dat u misschien hiervoor uw agenda vrij heeft moeten maken en bieden onze excuses aan.  Met vriendelijke...

Lees meer

Inloopmiddag woensdag 5 februari van 15.30 uur tot 17.00 uur

De eerste inloopmiddag in november leverde mooie gesprekken en suggesties op. Ook was er de wens om sommige thema’s wat langer met elkaar te bespreken. Aan deze wens geven we graag gehoor! U bent van harte welkom om met andere ouders in gesprek te gaan over het thema...

Lees meer

VMBO infoavond 2e klas

Hieronder de powerpoint presentaties betreft de info over 2e  klas VMBO profielen. presentatie vmbo infoavond 2019 presentatie vmbo infoavond 2019 LOB en profielen presentatie ouderavond E&O

Lees meer

Inloopmiddag woensdag 13 november 2019

Woensdag 13 november is er van 15.30 uur tot 17.00 uur een inloopmiddag voor alle ouders/verzorgers van onze leerlingen. Deze middag staat in het teken van ontmoeting. U kunt in een informele sfeer ervaringen, ideeën, tips, vragen, wensen, enz. uitwisselen met andere...

Lees meer