Open Podium 2019

Open Podium 2019

Terwijl sommige mensen op 14 februari ’s avonds aan een romantisch diner zitten, zaten de leerlingen die deelnamen aan het Open Podium met wat lichte zenuwen gezellig samen op school aan tafel. Deze leerlingen hebben een maand geleden auditie gedaan om deel te mogen nemen aan het Open Podium. En vanavond was het dan zover: het dramalokaal was omgetoverd tot een theaterzaal en zat tjokvol met publiek! Familie, vrienden, medeleerlingen en docenten.

Dit jaar waren er veel kunstdisciplines vertegenwoordigd: dans, muziek, toneel, toegepaste kunst en zelfs een eenwieler!

De avond werd met veel humor aan elkaar gepraat door Koen en Bayani. Het licht en geluid werd verzorgd door Wessel en Jesse.

Dani mocht met zijn prachtig pianospel de avond openen. Daarna zong Kaylee de sterren van de hemel, rockte Dave met zijn gitaar het dak eraf en kwam Megan met haar zang en eigen gitarist goed binnen bij het publiek.

Lianne en Robina zorgden vervolgens voor enorme stilte bij het publiek, door een intiem doch humoristisch toneelstuk. Deze intieme sfeer wisten de leerlingen knap vast te houden. Feline verraste iedereen met een indrukwekkende dans. Mandy zong een prachtig lied, Lucas bracht twee kleine liedjes op de piano ten gehore en Axel en Dani speelden een prachtige Romance voor hoorn en piano.

Vervolgens werd het publiek verzocht om zich naar de gymzaal te begeven, waarbij zij onderweg langs de zelfgemaakte, kunstzinnige vazen van 5 havo liepen.

In de gymzaal stond het hele publiek versteld van wat Jop in een dans kan doen met een vlag en een geweer; natuurlijk een nepperd! Tot slot begeleidde de met lampjes beklede Bart op zijn eenwieler het publiek naar de aula waar een hapje en een drankje klaarstond.

Het was een zeer geslaagde avond, waarbij misschien de mensen met een Valentijnsdiner ook liever aanwezig waren geweest.

Miriam Doortmont, Cédie Hooftman, Isabel Buceta

 

Daafnieuws

Inloopmiddag 10 april 2019

Inloopmiddag 10 april 2019 Tijdens de eerste inloopmiddag voor ouder(s)/verzorger(s) in oktober zijn ideeën, wensen en ervaringen uitgewisseld. De sfeer was informeel, opbouwend en positief. Wij zijn de afgelopen periode enthousiast met de tips aan de slag gegaan....

Lees meer

Tekenwedstrijd was een succes

Tekenwedstrijd was een succes Dit jaar hebben we op de Daaf Gelukschool voor het eerst een tekenwedstrijd gehouden.  Afgelopen weken konden de leerlingen van de Daaf Geluk en de Vestiging Gunning op de Daaf Geluk zich aanmelden voor de tekenwedstrijd. Doordat een...

Lees meer

24 januari – Ouderavond Social Media

Verheugd zijn we dat we u, de ouder(s)/verzorger(s) van de Daaf Gelukschool en de ouder(s)/verzorger(s) van de Vestiging Gunning op de Daaf Geluk, kunnen uitnodigen voor een gezamenlijke ouderavond rondom het thema social media. Op donderdag 24 januari 2019 om 19.30u...

Lees meer