Open Podium 2019

Open Podium 2019

Terwijl sommige mensen op 14 februari ’s avonds aan een romantisch diner zitten, zaten de leerlingen die deelnamen aan het Open Podium met wat lichte zenuwen gezellig samen op school aan tafel. Deze leerlingen hebben een maand geleden auditie gedaan om deel te mogen nemen aan het Open Podium. En vanavond was het dan zover: het dramalokaal was omgetoverd tot een theaterzaal en zat tjokvol met publiek! Familie, vrienden, medeleerlingen en docenten.

Dit jaar waren er veel kunstdisciplines vertegenwoordigd: dans, muziek, toneel, toegepaste kunst en zelfs een eenwieler!

De avond werd met veel humor aan elkaar gepraat door Koen en Bayani. Het licht en geluid werd verzorgd door Wessel en Jesse.

Dani mocht met zijn prachtig pianospel de avond openen. Daarna zong Kaylee de sterren van de hemel, rockte Dave met zijn gitaar het dak eraf en kwam Megan met haar zang en eigen gitarist goed binnen bij het publiek.

Lianne en Robina zorgden vervolgens voor enorme stilte bij het publiek, door een intiem doch humoristisch toneelstuk. Deze intieme sfeer wisten de leerlingen knap vast te houden. Feline verraste iedereen met een indrukwekkende dans. Mandy zong een prachtig lied, Lucas bracht twee kleine liedjes op de piano ten gehore en Axel en Dani speelden een prachtige Romance voor hoorn en piano.

Vervolgens werd het publiek verzocht om zich naar de gymzaal te begeven, waarbij zij onderweg langs de zelfgemaakte, kunstzinnige vazen van 5 havo liepen.

In de gymzaal stond het hele publiek versteld van wat Jop in een dans kan doen met een vlag en een geweer; natuurlijk een nepperd! Tot slot begeleidde de met lampjes beklede Bart op zijn eenwieler het publiek naar de aula waar een hapje en een drankje klaarstond.

Het was een zeer geslaagde avond, waarbij misschien de mensen met een Valentijnsdiner ook liever aanwezig waren geweest.

Miriam Doortmont, Cédie Hooftman, Isabel Buceta

 

Daafnieuws

Vacature docent Nederlands De leerlingen en medewerkers van de Daaf Gelukschool en Vestiging Gunning op de Daaf Geluk zijn met spoed op zoek naar een docent Nederlands per nieuw schooljaar. De vacature betreft 0,8 FTE, 2e graads bevoegdheid en betreft tijdelijke...

Lees meer

De sportdag gaat door!

De sportdag gaat door! Voor nu wordt er een droge ochtend voorspelt morgen en hebben we dus besloten dat de sportdag door gaat. De leerlingen worden dus om 08:30 uur verwacht. 

Lees meer

Belangrijk bericht over de sportdag!

In verband met wisselingen in de weersvoorspelling van donderdag 11 juli, beslissen wij morgen (woensdag 10 juli) rond 17:00 uur of de sportdag van donderdag 11 juli door gaat. Wij verzoeken u dan ook om woensdagmiddag de site en uw mail in de gaten te houden. 

Lees meer

Samen Sterk op het Spaarne College

Ter kennisgeving aan de ouder(s) en verzorger(s)  van de leerlingen die op de vestiging gunning op de Daaf Gelukschool zitten, Dit betreft dus niet uw kind, maar is ter kennisgeving! Haarlem, 4 juli 2019 Onderwerp: samen sterk op Het Spaarne College!  Beste ouders en...

Lees meer