zij-instroom

zij-instroom

zij-instroom

Voor schooljaar 2018-2019 nemen wij voor klas 3 VMBO-T geen nieuwe leerlingen meer aan.

Zij-instroom VMBO

Er is zij-instroom mogelijk vanuit regulier en VSO bij ons op school in klas 1, 2 en 3 wanneer deze klassen niet vol zitten.

Zij-instroom HAVO 4

Als je je eindexamen vmbo-t hebt gehaald met een ruim voldoende gemiddelde, kun je doorstromen in de bovenbouw van de havo. Verder moet je ook gemotiveerd zijn, want de overstap is best groot.

Voor wiskunde moet je een inhaalprogramma volgen. Bij de toelating wordt altijd advies gevraagd aan de examencommissie van het vmbo-t. Alleen leerlingen met een autisme spectrum stoornis die in aanmerking komen voor voortgezet speciaal onderwijs kunnen toegelaten worden. Zie voor meer informatie: aanmelding.

Een overstap vanuit het vwo of vanuit een mbo-opleiding is soms ook mogelijk.

Voor het bovenstaande kunt u contact opnemen met de zorgcoördinator.

Daafnieuws

Vacature docent Nederlands De leerlingen en medewerkers van de Daaf Gelukschool en Vestiging Gunning op de Daaf Geluk zijn met spoed op zoek naar een docent Nederlands per nieuw schooljaar. De vacature betreft 0,8 FTE, 2e graads bevoegdheid en betreft tijdelijke...

Lees meer

De sportdag gaat door!

De sportdag gaat door! Voor nu wordt er een droge ochtend voorspelt morgen en hebben we dus besloten dat de sportdag door gaat. De leerlingen worden dus om 08:30 uur verwacht. 

Lees meer

Belangrijk bericht over de sportdag!

In verband met wisselingen in de weersvoorspelling van donderdag 11 juli, beslissen wij morgen (woensdag 10 juli) rond 17:00 uur of de sportdag van donderdag 11 juli door gaat. Wij verzoeken u dan ook om woensdagmiddag de site en uw mail in de gaten te houden. 

Lees meer

Samen Sterk op het Spaarne College

Ter kennisgeving aan de ouder(s) en verzorger(s)  van de leerlingen die op de vestiging gunning op de Daaf Gelukschool zitten, Dit betreft dus niet uw kind, maar is ter kennisgeving! Haarlem, 4 juli 2019 Onderwerp: samen sterk op Het Spaarne College!  Beste ouders en...

Lees meer